Algemene Voorwaarden:

Deze voorwaarden accepteer je bij het plaatsen van een bestelling via de   webshop.


Prijs en product

Alle prijzen zijn in euro's en inclusief 21% BTW.Exclusief de verzendkosten.
Alle producten op Beads With Love zijn met zorg en liefde veelal handgemaakt en op de site beschreven. Wij besteden alle mogelijke aandacht om de juiste prijzen, afmetingen en kleuren zo duidelijk mogelijk te omschrijven.Toch is het mogelijk dat er verschillen optreden. Beads with Love is daar niet aansprakelijk voor.

Verzendkosten

Binnen Nederland hanteren  wij de tarieven volgens Post-NL. (bestellingen boven €75,00 worden gratis verzonden) . Deze worden zichtbaar als je op bestellen drukt.

Garantie

Alle artikelen die verkocht worden op Beads With Love zijn van goede kwaliteit. Als bij normaal gebruik toch gebreken optreden, zal naar een passende oplossing gezocht worden. Op de garantie kan geen aanspraak gemaakt worden als het defect het gevolg is van slijtage of nalatig gebruik. Zie onderhoudtips.

Levering
Bestellingen worden verzonden via Post-NL. De levertijd hangt af van de snelheid van de post. Na de betaling van je bestelling wordt de bestelling binnen 2-5 werkdagen verzonden. Voor de sieraden in opdracht is de levertijd in overleg. Bij ontvangst dient de koper de inhoud te controleren op schade/onvolkomenheden,mocht dit het geval zijn dan dient de koper direct contact op te nemen met Beads with Love via de e-mail. Beads With Love is niet verantwoordelijkheid voor schade en/of het wegraken van artikelen tijdens de verzending.


Betaling
Na ontvangst van de orderbevestiging dient het bedrag z.m.s. overgemaakt te worden op NL66RABO0308422007 t.n.v E.M.Kos. Na ontvangst van de betaling wordt je product binnen 2-5 werkdagen verzonden. Een bestelling moet worden betaalt binnen 7 werkdagen, daarna wordt de bestelling geannuleerd. Mocht je de order willen annuleren dan dit graag via de e-mail doorgeven aan beadswithlove07@gmail.com


Klachten
Indien er klachten zijn kun je altijd contact opnemen met Beads with Love. Er zal dan altijd worden gezocht naar een passende oplossing voor je probleem.

Retourneren

Het retourneren of ruilen van onze producten is mogelijk als het niet aan de verwachting voldoet .Dit kan met opgaaf van reden binnen 7 dagen na ontvangst.
De sieraden en artikelen dienen ongebruikt, onbeschadigd, in orginele staat en goed verpakt weer retour gestuurd te worden. Terugbetaling volgt binnen 8 dagen na goede ontvangst van de artikelen. Kosten en risico van het retour verzenden zijn voor de koper. De producten die persoonlijk voor de klant worden gemaakt kunnen niet retour gezonden worden.

Privacy

Beads with Love zal de persoonlijke gegevens en e-mail adres alleen gebruiken voor het afhandelen van de order. Je gegevens zullen nooit aan derden worden doorgegeven.

Beads with Love is te allen tijde gerechtigd om een wijziging aan te brengen in de algemene voorwaarden.

© 2015 - 2024 Beads with Love | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel